"Met ultieme passie voor interieur vinden wij het een grote uitdaging om van elke opdracht een bijzonder project te maken."

destudio.png

Vervolgstappen

 

Productspecificatie

Laat u inspireren door onze zorgvuldig gekozen collectie meubelen, vloeren, raambekleding, verlichting, vloerkleden, behang, woonaccessoires, maar ook maatwerk, zoals keukens, badmeubels, kasten, dressoirs etc.

3D impressie

Omdat het vaak lastig is om te bedenken hoe het ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien kunnen we het indelingsplan omzetten naar 3D visuals. Deze visuals zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Op deze manier kunt u het eindresultaat vanuit meerdere perspectieven bekijken.

Styling

Styling is een belangrijk onderdeel voor de beleving van de ruimte. De interieurstyliste is de 'sfeermaker'. Het creëren van een harmonieus interieur qua stijl, kleur, meubels, raambekleding en de plaatsing van accessoires geven de ruimte een lekker gevoel. Gevoel dat draait om warmte en gezelligheid, waarin details het verschil maken.
 

Indelingsplan

Wij kijken met een andere blik naar uw interieur.

De basis voor een harmonieus interieur is een goed indelingsplan in combinatie met een moodboard.

Dit is essentieel om een sterke basis te leggen.

Denkend aan wel of geen aanbouw, logische looproutes door de ruimtes, lichtinval, afmetingen, materialen en maatwerk meubilair.

Vaak is het lastig om voor uzelf een goed plan te maken en is juist de hulp van een specialist welkom.

Wij kijken met een frisse blik en komen met verrassende en niet altijd voor de hand liggende ideeën.

Het indelingsplan wordt voor u uitgewerkt op een plattegrond.

Moodboard

Het moodboard geeft een goede impressie van de aanstaande sfeer, waarbij ruimte is voor variatie in detail.

(Prijs op aanvraag)