"Met passie voor het vak, ontwerpen en maken wij veelal tijdloze interieurs. Een verrassende indeling in combinatie met maatwerk meubilair, exclusieve wandafbeeldingen, rijke stoffen en perfecte kleurschakeringen."

destudio.png

Wooninspiratiesessie

Welke wensen heeft u op voorhand? En welke stijl spreekt u aan. Wij bespreken graag de mogelijkheden van uw nieuwbouwwoning met u door. 

De Wooninspiratiesessie duurt ongeveer een uur. Graag leggen wij tijdens dit gesprek  uit welke stappen genomen worden om van droomontwerp tot realisatie te komen. Het ontwerpproces kent verschillende fases. In het gesprek lichten wij dit ook nader toe, voor meer informatie kijkt u bij de volgstappen.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Vul uw gegevens in via het contactformulier bij contact

De voucher die u heeft ontvangen vertegenwoordigt een gratis wooninspiratie sessie in de ontwerpstudio van Kim & Co. – interieurarchitectuur.

Aan de hand van uw plattegrond en onze inrichtingsvoorstellen en moodboards streven we naar een persoonlijk interieur.

 

Denk hierbij aan een stijl die u aanspreekt, kleuren en materialen voor zowel keuken en (maatwerk) meubelen, maar ook vloeren, wand- en raambekleding. Aan het einde van deze sessie bespreken we met u de mogelijke vervolgstappen.

Werkwijze

WISlogo_lang.png